Takaisin

SIBU Design -polystyreenilevyt

Itävaltalainen SIBU Gmbh & Co Kg on valmistanut Sibu-polystyreenilevyjä vuodesta 1984 lähtien. Lore toimii SIBUn tuotteiden maahantuojana ja myyjänä Suomessa sekä Virossa.

Näyttäviä levyjä voidaan käyttää lukemattomissa eri sisustuskohteissa, joihin halutaan moniulotteisuutta ja näyttävyyttä. Tuotteiden käyttökohteita ovat esimerkiksi ravintolat, toimistot, hotellit, myymälät, messu-osastot, sekä kalusteet ja lavasteet.

SIBU -polystyreenilevyjä on saatavilla tuoteryhmäkohtaisesti useilla eri kuosivaihtoehdoilla pystypintoihin, SibuGlas AR+ myös vaakapintoihin. Levyt ovat vahvoja mutta silti kevyitä ja taipuisia ja suurinta osaa on helppo työstää esim. mattoveitsellä. Kiinnittäminen tapahtuu joko liimaamalla tai tehtaan valmiiksi asentamalla taustaliimatarralla. Levykoko 2600 x 1000 mm, Multistyle-sarjassa 980 x 980 mm, paksuudet sarjakohtaisesti 1 – 5 mm.

Sibu -levyt soveltuvat vain sisäkäyttöön. Levyjen asennuksessa on otettava huomioon 2 – 3 mm lämpölaajenemisvara levyjen välillä. AntiGrav -sarjan levyt voidaan asentaa myös kiinni toisiinsa.

Toimitamme levyjä tehdastoimituksena noin 2 viikon toimitusajalla.

Lisätietoja SIBUn tuotteista saat Lorelta sekä valmistajan kotisivuilta osoitteesta: www.sibu.at