Takaisin

Dekodur®, joka tunnetaan erityisosaajana koristelaminaattien alalla, tarjoaa asiakkailleen huippuluokkaisia ja trendien huipulla olevia tuotteita ja ratkaisuja.

Aluksi Dekodur® toimi suunnan näyttäjänä kehittämällä laminaattilevyjä, jotka valmistettiin melamiinihartsista.

Laminaattilevyt, jotka tehdään aidosta metallista, kehitettiin 1960-luvun alussa, mikä asetti laminaattien historiaan uuden kulmakiven. Tähän perustuu nykypäivän laminaattien ydinosaaminen ja valikoima.

DI Dekodur International on koristeellisten korkeapainelaminaattipaneelien (HPL) valmistaja. Laminaatteja käytetään sisustussuunnittelussa, hotelleissa ja ravintoloissa, messurakentamisessa jne. Laminaatit toimitetaan asiakkaille maailman laajuisen myyntiverkoston kautta.

Tuotevalikoiman ydin on HPL-laminaatit, joiden pintakerros on aitoa metallia (alumiinia, kuparia, ruostumatonta terästä, tinaa). Dekodurin erityisen rakenteen avulla laminaattipaneelit ovat viimeisteltyjä, mikä antaa niille erityisen ulkonäön ja tunnun. Tämä antaa arkkitehdeille ja suunnittelijoille enemmän mahdollisuuksia suunnitella ja toteuttaa yksittäisiä projekteja.

DI Dekodur on jo pitkään luottanut luonnollisiin ja uusiutuvien materiaalien käyttöön tuotannossaan. Näin syntyi myös maailman ensimmäinen CO2-neutraali paneeli, jossa ei ole käytetty formaldehydiä tai fenolia.

deko FireSafe® on patentoitu ja sertifioitu palamaton laminaatti, joka vastaa kaikkiin kansainvälisiin paloturvallisuusvaatimuksiin. Lisäksi se vastaa myös vaativammankin käytön, suunnittelun ja esteettisyyden vaatimuksiin. Palosuojatun runkolevyn ja, deko FireSafe®:in rakenteen yhdistelmällä on saavutettu paloturvallisuusluokka A2 s1 d0.

deko FireSafe® soveltuu koristeellisiin pintoihin sekä varauloskäyntien seiniin, porraskäytäviin, sähkökaappeihin, yleisiin tiloihin tai yleisesti laajoille pinnoille. Sitä voidaan käyttää sekä pysty- että vaakasuorassa, esimerkiksi seinä-, ja sisäkattopinnoitteena tai huonekaluteollisuudessa.

deko FireSafe® komposiittipaneeli on erittäin kestävä (vaikeasti naarmuuntuva, kolhunkestävä) ja se vastaa vaativimpiinkin hygieniavaatimuksiin. (valmistettu DIN-EN438 vaatimusten mukaisesti).

Kaikki deko FireSafe® komposiittipaneelit valmistetaan ja toimitetaan 2440 x 1220 mm ja 3050 x 1220 mm koossa joko laminaatti- tai komposiittimateriaalina.

deko FireSafe® Akustik tarjoaa ainutlaatuisen melun vaimennuksen huoneakustiikkaan. Esteettisesti tuote on huippuluokkaa ja on saatavissa millä tahansa pinnalla.

Deko FireSafe® sertifioitu: DIN 4102-1 A1 (A2)
DIN EN 13501-1 A2 s1 d0,
Patent No. 10 2014 116 984