« Takaisin

REHAU – Reunanauhat valikoimaamme

REHAU kehittää ja valmistaa korkeatasoisia muovituotteita rakentamisen, teollisuuden ja autonvalmistajien tarpeisiin. REHAU luo jatkuvaa kasvua omin voimin innovaatiokykynsä ja pintamateriaalitekniikka-, materiaali- sekä järjestelmäosaamisensa ansiosta. Ryhmän palveluksessa on yli 15 000 työntekijää yli 170 toimipaikassa ympäri maailman. REHAU on nykyaikaisesti ja ammattimaisesti johdettu perheyhtiö, jonka kotipaikka on Sveitsissä ja suurimmat toimintayksiköt Saksassa.

Reunanauhoja käytetään mitä monimuotoisimmissa kohteissa: sielläkin missä niiden olemassaoloon ei kiinnitä tietoisesti huomiota. Reunanauhoilla voi aikaansaada luovaa tunnelmaa kalusteisiin, tuoda korkealaatuisilla ratkaisuilla arvokkuutta kylpyhuonekalusteisiin tai toiminnallisuutta keittiöön. Reunanauha on rakenteeltaan, ulkonäöltään ja toiminnoiltaan monipuolisempi kuin koskaan. Näe, tunne ja koe reunanauhojen monimuotoisuus.

Lore on aloittanut REHAU EXPRESS –ohjelman reunanauhojen jälleenmyynnin. Saatavilla on runsaasti eri väri- ja dekorivaihtoehtoja, lukuisia nauhakokoja useissa eri mitoissa sekä eri materiaaleissa.

Lisätietoja tuotteista saat Loresta tai valmistajan kotisivuilta www.rehau.fi/huonekaluteollisuus