« Takaisin

LORE – Osallistumme HABITARE 2011 messuille

Habitare 2011 -messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 14.-18.9.2011. Habitare on Suomen suurin sisustusalan tapahtuma joka tänä vuonna laajenee entisestään kun uusi halli numero 7 otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön.

Olemme mukana suurimmalla osastollamme koskaan: kaksi 40 m2:n osastoa vierekkäin joista toisella tulemme esittelemään kylpyhuonekokonaisuuksien valmistaja KEUCO´n uutuuksia joita ovat mm. Frankfurtin ISH -messuilla esitellyt EDITION 11 ja Royal Reflex -kalustekokonaisuudet. Esittelemme myös KEUCO`n valmistamia hanoja aiempaa laajemmin.

Toisella osastolla esittelemme tuotteita muilta päämiehiltämme joista mainittavin on ABET LAMINATI`n uusi 2011/2014 –mallisto. Uuteen mallistoon on lisätty useita todella mielenkiintoisia uutuuksia kuten Konstantin Grcic´n suunnittelema ja Abetin yhteistyössä Swarowskin kanssa toteuttama Crystaline. Myös uudet Patagonia -, Carbon – ja Taiga -mallistot sekä eri sarjoihin lisätyt uutuudet ovat huomion arvoisia.

SIBU`lta esittelemme useita mielenkiintoisia 2011 uutuustuotteita ja TABU`lta esillä on toistaiseksi 2010 uutuudet koska uusin mallisto esitellään vasta loppuvuodesta 2011.

Löydätte meidät hallista nro 6 osastolta 6p51 jossa kerromme mielellämme lisää uusista mallistoista.