« Takaisin

KEUCO – uutuuksia ISH- messuilta

ISH- messut järjestettiin jälleen kerran Frankfurtissa 12.-16.3. KEUCO esitteli totuttuun tapaansa  laadukkaita ja ylellisiä uutuuksiaan, joista tärkeimmät alla:

iLook_move

Tesseraux+Partnerin suunnittelema uusi kosmetiikkapeili. Muodoltaan peili on pyöreä tai neliskulmainen. Pinta on heijastamaton. Uusi patentoitu erittäin kestävä nivel- sarana tuo peilille lisää käyttöikää. Peilissä on kaksi eri valotehoa, jotka vastaavat päivänvaloa ja iltavaloa. Tämä on toteutettu LED – tekniikalla, mikä auttaa pitämään sähkönkulutuksen minimissä. Lasinen hipaisukytkimellä varustettu ohjauspaneeli antaa viimeisen silauksen tälle ylelliselle tuotteelle.

COLLECTION MOLL

Esteettisesti pyöristetyt muodot määrittelevät tämän Reiner Mollin suunnitteleman uuden hana- ja tarvikesarjan.  Sarja on hinnoiteltu hieman edullisempaan kategoriaan ollen kuitenkin perinteistä KEUCO – laatua. Tarvikkeet on suunniteltu käytettäväksi yhdessä Royal Universe -kalustesarjan kanssa, mutta niitä voi  helposti yhdistellä myös muiden jo olemassa olevien KEUCO -kalustesarjojen kanssa.

Royal Universe

Modernit linjat ja mukavuus yhdistävät tämän kalustesarjan aiemmin esiteltyyn Royal Universe peilikaappiin. Royal Universe kalustesarja soveltuu käytettäväksi niin pieniin kuin suuriinkin kylpyhuoneisiin eri levyisten altaidensa ansiosta. Taustamaalatut matta-lasiset etupaneelit täydentävän laadukkaan vaikutelman.  Soveltuu erityisen hyvin yhdistettäväksi COLLECTION MOLL -, tai PLAN-sarjan tarvikkeiden kanssa.

EDITION 11

Kalustesarjaa täydennetään nyt soveltuvaksi myös vierasvessoihin. Täydennyksinä ovat allas, joka voidaan upottaa leveyteen 700-1500mm määritettyyn tasoon, tai pieni ja kompakti allaskaappi. Molempiin voi luonnollisesti yhdistää uuden LED –valopeilin.

Lisäksi KEUCO esittelee uuden vapaasti seisovan kylpyammehanan  täyttöputkella ja erillisellä käsisuihkulla. Tämä soveltuu käytettäväksi useimpien kylpyammeiden kanssa. Uusi, korotettu pesuallashana taas tekee esimerkiksi hiusten pesun altaassa aiempaa vaivattomammaksi.

ROYAL 60

Royal 60 on minimalistinen ja selkeitä linjoja tarjoava kalustesarja. Sen salaisuus piilee ohuissa sivulevyissä mikä saa aikaan keveän vaikutelman. Suurta sisävolyymia on mahdollistaa jakaa erikseen ostettavilla pyökkipintaisilla säilytyslaatikoilla. Sarja täydentyy kolmella erikokoisella pinta- tai uppoasennettavalla peilikaapilla.

meTime_spa

Mukavuus ja aistillisuus ovat määritelmät tässä uudessa suihkujärjestelmässä. Monitoimipaneeli yhdistää kaiken miellyttävään suihkukokemukseen tarvittavan. Paneelia saa vaaka- tai pystymallisena, alumiinisilla hyllyillä varustettuna, neljässä eri värissä: valkoinen, antrasiitti, petroli ja tryffeli. Hanaksi on mahdollista valita sadevesi- tai ”vesiputoussuihku”,  jota voi halutessaan täydentää perinteisellä käsisuihkulla tai erillisellä kylmän veden suihkuletkulla.

Lue lisää uutuuksista alla olevista pdf- esitteistä.

Collection Moll 2013

iLook move 2013

News ISH 2013

Royal 60 2013

Royal Universe 2013