« Takaisin

KEUCO – ISH -messujen uutuuksia Frankfurtista

Frankfurtissa järjestettiin jälleen ISH -messut 15.-19.3., jossa vieraili yli 200 000 messukävijää.

Keuco oli perinteisesti mukana omalla osastolla jolla esiteltiin uusia tuotteita.

Tuotteiden pääpaino keskittyi tällä kertaa kahteen uuteen kokonaisuuteen;

EDITION SCOPE pitää sisällään allaskaappien, peilikaappien ja valopeilien lisäksi myös tarvikkeet ja hanat. Muotoilultaan Scope on suoraviivainen ja selkeä, mutta tarjoaa osittaisen modulaarisuutensa vuoksi lähes rajattoman määrän erilaisia yhdistelmiä.

Altaita on saatavilla joko keraamisina tai uudesta Varicor® -materiaalista valmistettuina. Varicor® -altaissa on todella miellyttävä ja pehmeäntuntuinen pinta jota on ilo koskea. Värivaihtoehtoina useita yksivärisiä maali- ja lasipintoja sekä viilupintoja lakattuina eri kiiltoasteilla. Lisäksi pienet yksityiskohdat kuten valaistu vetolaatikosto siirreltävällä säilytyslaatikolla, peilikaapin sisällä oleva liikuteltava kosmetiikkapeili tai lisävarusteena saatava iPod -telakka tuovat ripauksen luksusta arkeen.

ROYAL REFLEX on uusi, hieman edullisempi kalustesarja joka pitää sisällään allaskaapit ja altaat, sivukaapit, peilikaapit ja valopeilit eri levyisinä. Vaikka uuden sarjan hintataso on hieman aiempaa edullisempi, on laadun jälki kuitenkin edelleen tuttua Keucoa: allaskaappien etuosa on taustamaalattua tai –kalvotettua turvalasia, altaat puristemassasta valmistettuja, peilikaappien rungot täyttä alumiinia ja niiden ovet kristallilasia. Muodoiltaan myös Royal Reflex on suoraviivainen ja samalla tyylikäs.

Alla esitteet jotka voitte selata tai ladata itsellenne. Halutessanne voimme toimittaa myös paperiset versiot.

ISH News Letter 2011

Edition Scope (NEW 2011)

Royal Reflex (NEW 2011)