« Takaisin

KERROCK – Uusin edustuksemme komposiittilevyissä

Olemme aloittaneet syksystä 2012 KOLPAn valmistamien Kerrock –levyjen edustajana Suomessa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme jatkossa huomattavasti aiempaa laajemman värivalikoiman (88 kpl) sekä kilpailukykyisemmät hinnat komposiittilevyissä.

KOLPAlla on pitkät perinteet komposiittilevyjen valmistuksesta vuodesta 1991. KOLPA on meille tuttu yritys, koska aiemmin olemme myyneet ja markkinoineet menestyksekkäästi päämiehemme Abet Laminatin PRAL –komposiittilevyä, joka on KOLPAn valmistama. Nyt ostamme samaa levyä suoraan valmistajalta, kyseessä on täysin sama tuote, vaikka nimi onkin eri. Myymme myös jatkossa PRAL –levyjä, koska tietyt värit valmistetaan yksinoikeudella Abetille, mutta varastointimme tulee jatkossa keskittymään Kerrockiin.

Kerrock on erittäin sisustuksellinen ja pitkäikäinen materiaali. Erinomaisia käyttökohteita sille ovat esimerkiksi lentokentät, hotellit, myymälät ja keittiöt.

Aloitamme loppuvuoden 2012 aikana Kerrock –malliston jakelun asiakkaillemme. Pääset tutustumaan Kerrock –malliston väreihin painamalla tästä.