« Takaisin

ABET – Paola Navone yhteistyössä Ranskan McDonald’sin kanssa

Paola Navonen ja McDonald’sin yhteistyö loi seitsemän uutta ravintolaa joissa kaikissa on iloinen ja tervetullut ilmapiiri. Navonen monenkirjava lähestyminen suunnitteluun yhdistyy täydellisesti Ranskan McDonald’sin arvoihin vieraanvaraisuudesta.

Konseptin luominen ja toteutus kesti kolme vuotta. Haasteena oli yhdistää Navonen klassinen design teknisiin vaatimuksiin. Kestävien, laadukkaiden ja esteettisten materiaalien valinta oli ensisijaisen tärkeää; digitaalipainetut ABET -laminaatit täyttivät nämä vaatimukset täydellisesti.

Navone loi ravintoloihin suuret ja kirkkaat vaaleat tilat joiden alueet merkittiin vaihtelevilla pehmeillä meren sävyillä ja erilaisilla tekstuureilla. Nämä toivat tilat eloon somistaen ne uniikeilla ja yllättävillä tavoilla.

Digitaalipainetut laminaatit täyttivät suunnittelijan tyylivaatimukset täydellisesti; hän halusi kuoseihin vesiväriefektin jotta ne näyttäisivät käsin koristelluilta. ABET -laminaatit valittiin uusien ravintoloiden oviin, pöytiin ja seinämateriaaleiksi.

Uutta konseptia käytettiin seitsemässä ranskalaisessa ravintolassa: Chatellerault, Avignon la Cristole, Farebersvillers, Gaillard, Bordeaux Sainte-Eulalie, Rennes Pace ja Pariisi.

ABET – Paola Navone yhteistyössä Ranskan McDonald’sin kanssa

ABET – Paola Navone yhteistyössä Ranskan McDonald’sin kanssa