PRAL- puristemassalevyt

PRAL-akryylipohjaiset puristemassalevyt soveltuvat monenlaiseen käyttöön. Niitä käytetään laajasti keittiö- ja kylpyhuoneympäristöissä, laboratorioissa, sairaaloissa sekä muissa julkisissa laitoksissa esimerkiksi pöytätasoissa, huonekalukomponenteissa, vastaanottotiskeissä ja ikkunapenkeissä.

Materiaali kestää hyvin iskuja, kuumuutta ja naarmutusta sekä useimpia kotitaloudessa käytettäviä kemikaaleja. Materiaali ei myöskään ole altis virus- tai bakteerihyökkäyksille. Materiaalia käytetään paljon kohteissa, joissa edellytetään puhtautta ja erityistä hygieniaa.

PRAL on helppo työstää. Väri ja rakenne ovat läpeensä samanlaisia, joten levyt voidaan liittää saumattomasti yhteen ja myös mahdolliset vauriot on helppo korjata.

PRAL puristemassalevyjä on saatavilla 34 eri väriä ja värikohtaisesti jopa 5 eri paksuutta: 3, 6, 8, 12 ja 18 mm.

Vakiovarastokoko on 3600 x 760 x 12 mm.

Tehdas toimittaa myös samasta materiaalista valmistettuja keittiö- ja pesualtaita. PRALista on myös mahdollista saada antibakteerinen laatu.

Tehdas voi valmistaa asiakaskohtaisen värin joko yksivärisenä tai pilkullisena 10 levyn minimimäärällä vakiopaksuudessa. Värisävyn voi valita NCS- tai Pantone-värikartasta, sekä Abetin yksiväristen laminaattien joukosta. Haluttaessa tehdas tekee ensin mallin asiakkaalle hyväksyttäväksi, jotta väri varmasti on miellyttävä. Mallin teko kestää noin 2 viikkoa.

Katso PRAL värisävyt alla olevasta galleriasta. 

HUOM ! Kuvat eivät aina pysty toistamaan väriä sen alkuperäisessä muodossa. Toimitamme mielellämme aidot värimallit pyynnöstä.